de 2e week op de Antillen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Theo

04 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

De afgelopen drie dagen heb ik late diensten gehad. De Antilliaanse collega’s zijn erg prettig om mee te werken. Tijdens de diensten is het soms hollen of stilstaan. De recherche hier handelt ook zaken af die in Nederland door de geüniformeerde dienst of de aangiftebalie worden gedaan zoals een diefstal en woninginbraak. Afgelopen weekend hebben we al een geweldmisdrijven gehad, dus er is werk zat. Tijdens de diensten ook op plaatsen geweest waar de mensen het niet zo goed hebben. Er is een groot contrast tussen arm en rijk. Je hebt hier b.v. straten met mooie grote huizen die met hun achtertuin grenzen aan een sloppenwijk. Het weer is wel lekker, maar het regent iedere dag wel een keertje. Vorige vrijdag heb ik met een collega tijdens onze vrije dag een rondje over het eiland gemaakt. We zijn naar de Franse zijde geweest en hebben wat fotootjes geknipt. O.a. op Pic Paradis, de hoogste berg van het eiland. Het was bewolkt dus de foto’s zijn niet zo mooi. Op deze berg ligt een stukje tropisch regenwoud. Ik ben blij dat ik nu Internet heb. Het contact met het thuisfront gaat lekker makkelijk en ik kan wat Nederlandse tv programma’s bekijken via Uitzending gemist.
Ik vandaag ook mijn verlof ingediend en als alles mee zit kom ik op 25 april lekker weer even naar de dames thuis. Vanmorgen regende het ontzettend maar we zijn toch maar even naar Philipsburg, de hoofdstad van Nederlands St. Maarten, geweest. Daar heb ik wat fotootjes gemaakt die ik op de site zal zetten.
Groetjes Theo.

• 04 Maart 2008 - 20:37

De Heesjes.:

Ha die Theo,
    Nou zoals we lezen zit jij je daar niet te vervelen.
    Hoe lang kom je in april naar huis?
    Wel lekker om effe tussendoor thuis te zijn, zal voor Mary en de meiden ook lekker zijn.
    Hier is alles goed, we hebben te maken met winterse buien.
    Nou Theo we zullen snel weer iets van ons laten horen, kijk goed uit en tot hoors maar weer.

Groetjes Henri, Roy, Dennis en Helma.

• 05 Maart 2008 - 06:36

Marcel:

Hee conjo,

efkes een berichtje van mij. blij dat het allemaal goed gaat met jou en thuis. heel belangrijk. we spreken elkaar en tot later. have fun.

groetjes Marcel (Gijsen)

• 05 Maart 2008 - 11:53

Koentje Ruijs:

goeimoggel theo

we krijgen ons raport vrijdag ik mail wel of ik goeie cijfers heb en het typexamen heb gehaalt

groete koen :p

• 05 Maart 2008 - 11:58

De Ruijsjes :

ha theo
    we hebbe rot weer hier jij daar ook?????
    we doen je allemaal de groeten!!!!!!!!

xp :p :d

• 05 Maart 2008 - 12:01

Meike :

he theo
    ik hoop dadt het leuk is daar.
    en is alles goed????????????
    ik hoop het wel!!!!!!!!!!!!!

groetjes meike :p :p :p :p :p

• 05 Maart 2008 - 18:28

Sofie:

hhhhaallo papaaaa ben bij wim op het feestje geweest kei leuk in wamelland.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxnu ga ik slapen.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 06 Maart 2008 - 13:50

Mike:

Ha Theo!

Goed om te weten dat daar alles oké is met je. En die paar regenbuien ... ach ja, dan heb je toch nog een beetje het 'holland gevoel' in den vreemde ;)

Groeten oet Mestreech

• 06 Maart 2008 - 15:01

Hanneke:

heey die pap hoe ist morgen typ examen ik krijg tog een 0 ik kan het nog niet snel genoeg maar ach ja!! is er alles goed op st maarten hier wel hoor:p kom je snel weer naar ons of bel je nog en oja zaterdag goumetten bij ton ala fieke ala veer ala ster ala mirth. en oja onze knuffels zitten er goed of niet.

kusjes hanneke van theo van jan van trute boeremoes, :p :p :p :p :p :p

• 06 Maart 2008 - 18:00

Sofie:

Hallo pap ik ben naar zwemles geweest en mog de juf helpen met de pionnen op de lijn te zetten en een stukje naar voren brengen. dit was heel erg leuk. nu ga ik met hanneke en mama thee drinken en ga jou bellen. Ik mis jou xxxxxxxxxxxxxx jou kleinste allesie

• 06 Maart 2008 - 18:02

Hanneke:

heey papa ik ga dadelijk met mama en sofie thee drinken gezellige he:p
    groetjes hanneke :p

• 07 Maart 2008 - 15:31

JP:

He Theo. Via Mary hoorde ik dat het barbequen je goed afgaat.Eindelijk heb ik je site bereikt. zoals mary vertelde heb je het naar je zin.
    Ik hoop dat je een leuke tijd daar hebt veel veel lekkere vis op de barbeque.
    Groetjes van ons allemaal.
    Jiu-Lin, Lana, Greet en JP.

• 07 Maart 2008 - 19:09

Noud:

halo hoe gaat het met jou xxx

• 09 Maart 2008 - 07:49

Noud:

dies was gister jarig hij had hele leuke cados gekrege en ik vond de cados nog
    leuk xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 09 Maart 2008 - 09:59

Johnny En Marijke:

Hoi Theo
    Ja wij volgen jou ook adres van Jos Ruis gekregen volgens de berichten gaat het goed met je, met ons ook.groetjes Johnny en marijke

• 09 Maart 2008 - 15:35

"The Elkebels":

Hai Theodorus, alles Palletie?

Wij lazen in je web-log dat het elke dag ietwat regent op St. Maarten, nou hier ook!!!! (hihihi) Vandaag weer zo'n druilerige zondag,dus een "vroeg" Lente-dansje zat er vandaag niet in. Het Courthouse heeft Budje trouwens ook nog op de gevoelige plaat staan(1986), trouwens al wat horloges bij de Hindoes gekauft.
    Leuk dat je eind April weer in Druten bent. Stay Cool en vat geen Kou-Boy!!

Greetings van "The InElkebels;
    Budje, Ant, Jellie, Tiesie, Sillie

• 13 Maart 2008 - 16:46

Hanneke:

heej papa hoe is het met jou tot vanavond!!! doei doei :p

• 13 Maart 2008 - 18:52

Peter Boeremoes:

Hoi Theo alles kits daaro, Skien is ok wer redelijk gegaon Bij jouw zal ut wel waterskieen zijn Hopelijk houde ut een bietje vol daor en anders laot mar wete dan komme we een x op de koffie met alle boeremoessen zie je en de groete van Peter van Hemke van TrutdeBoeremoes

• 13 Maart 2008 - 19:26

Bram:

Ha die Theo, is het goed daar op st Maarten. Hopelijk wel, al een paar boefjes gevangen. Ook al bij de dolfijnen gezwommen, vast niet. Alles gaat hier zijn gangetje, Thomas is hier een week blijven slapen, is wel gezellig geweest. Op school ook alles goed gegaan. Gelukkig kom je snel weer terug :) Groetjes Bram
    :) :) :););)

• 13 Maart 2008 - 22:20

Fam. Koppers:

Hoi Theo,
    Fijn dat je het naar je zin hebt en dat je fijne collega's hebt dat scheelt alles.Hier gaat alles ook prima"het schurtke" is bijna klaar dat zul je in april wel zien.Zoals je ziet heeft Noud jou site ook gevonden hij vindt het erg leuk.
    liefs Gerrie Mari Noud jara en Dies

• 16 Maart 2008 - 15:37

De Ruijsjes:

ha die theo
    we hebben rotweerjij ook???????????
    neem je een paar lekre drankjes mee uit st.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nou groetjes en HOUWJE WA (*)

• 16 Maart 2008 - 16:09

Ria En Feike:

Hoi Theo,
    Voor ik het wist was je al vertrokken en heb geen kans gehad om je uit te zwaaien.
    Alsnog een heel fijn verblijf op St. Maarten
    Groeten va Feike

• 17 Maart 2008 - 20:35

Manfred:

Theo,

Het was even google maar dan toch je weblogie gevonden. Ik zat even de berichten te lezen en toen zag ik het verzoek van Hanneke om nog meer foto's te plaatsen. Een goed idee dachten wij dus direct actie ondernomen en een vergroting van je foto- en videoruimte geregeld. Nu willen we natuurlijk wel weer zo'n mooie Top Gun foto zien zoals gemaakt tijdens je verblijf in de sinai (je weet wel, de foto bij het vliegtuig in je NATO kloffie):)

Geniet van deze mooie ervaring, maar dat zal wel lukken.

Manfred, Sonya en Jikke