Nog 1 weekje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Theo Koppers - WaarBenJij.nu Nog 1 weekje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Theo Koppers - WaarBenJij.nu

Nog 1 weekje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Theo

02 Juli 2008 | Nederland, Amsterdam

Afgelopen donderdag waren we uitgenodigd voor het afscheidsfeest van een Officier van Justitie die weer teruggaat naar Nederland. Het was een leuk feest in de Guana Bay Beachbar, waar veel mensen waarmee we samenwerken aanwezig waren zoals locale collega,s, collega,s van de Franse gendarmerie, collega’s van het RST (een team van het korps landelijke politiediensten) enzovoort. Op het feest werd de muziek verzorgd door de band van de locale politie. Deze band heet heel toepasselijk de “911 band” of te wel in goed Nederlands de “112 band”. Ze maakten een lekker moppie muziek. De Guana Bay Beachbar wordt gerund door een oud-Officier van Justitie die op Sint Maarten is blijven hangen!

Afgelopen zaterdag werden er in Philipsburg een aantal nieuwe leden van het VKS (vrijwilligerskorps Sint Maarten) beeedigd en bevorderd. Dit werd met veel ceremonieel gedaan en was een aardigheid om te zien. Alle hoogwaardigheidsbekleders van naam waren natuurlijk aanwezig zoals o.a. de gezaghebber Dhr. Richards. De festiviteiten werden opgeluisterd door de band van het VKS en de politieband van het naburige eiland Anguilla.

Het VKS is te vergelijken met de Nationale Reserve in Nederland, alleen hier voeren ze ook bepaalde politie taken uit.

Afgelopen zondag hebben we s’avonds de verjaardag gevierd van Robert “Bertus” die de respectabele leeftijd van 23 lentes had bereikt. Natuurlijk hadden wij, de snoodaards, een mooie advertentie laten plaatsen in, “the Daily Herald”, de plaatselijke krant.

Het is nu 2 juli en over een ruime week zit mijn tijdelijke tewerkstelling er op!

• 02 Juli 2008 - 15:56

Orné:

Halleé moatje

Nog effe volhouden. Maak het niet te bond deze laatste week, anders kan ik straks de puinhoop nog opdweilen!!!
    Mary zal wel blij zijn dat je weer thuis bent. Zal wel weer wennen zijn om achter de broek aan gezeten ter worden. POKOPOKO is er hier niet bij.
    Ik zal je komende week helaas niet meer zien, omdat ikzelf met vakantie ga. Mijn vertrek naar de west is 8 augustus. Ik weet niet of je 3 augustus al thuis bent van Italie, anders ben je van harte welkom bij mij thuis, voor mijn afzwaaifeestje.
    Als ik e niet meer zie...het allerbeste de
    groetjes en tot mails.

• 02 Juli 2008 - 18:14

Loveland-Hark:

Hallo Tsjarooh Marooh.

tsjah....de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar aan alle(mooie) dingen komt een eind. Op het moment is het hiero zeer zwoel, hopelijk komt hier geen eind aan als je begrijpt wat ik bedoel, maarreuh.... dus ook hier een beetje "at ease"!!!

Budskie van Elkskie

• 02 Juli 2008 - 18:51

Un Boeremoes:

He Theetje zit r bijna op voor je jongen kunde hier de boel wer onveilig komme make.Trouwes tege dah frammes van jouw zegge dah zu uit mot kijke op die kruising van coot en ruyter haha.Hadde bijna un neie fiets vur dr mee motte brengen.Nog een fijne week daor en un goeie vakantie.See U in Druten. gr van een van de oudste Boeremoessen

• 03 Juli 2008 - 09:32

Jos:

Theo,

Nog 1 weekje buffelen, dan kun je weer terug naar het paradijs. Eva wacht al op je in spanning. Geniet er nog ff van, een hele goede reis en we gaan je zien weet je.

Groetjes.

• 03 Juli 2008 - 19:47

Mary:

het aftellen is begonnen, de laatste loodjes. De kids krijgen morgen vakantie. Weer een stukje rust, lekker rustig aandoen gaat wel lukken denk ik. Donderdag morgen vertrek ik 6:30 uur en hoop ik optijd op schiphol te zijn. teetje tot bels.xxxx

• 06 Juli 2008 - 20:30

Familie Van Elk:

Hoi Theo.
    Het zit er bijna op. Geweldige ervaring toch.
    C U komende donderdag/vrijdag.
    Een goede laatste avond toegewenst op St. Maarten.
    Goede vlucht en alvast een goede thuiskomst.

GGGRRRROOOOEEETTTJJJEESS:

anti-hasije