Dieren in het nieuws
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Theo
17 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Dit was weer “Dieren in het nieuws”. Tot de volgende keer.
17 April 2008 - 05:13
Orry:
Hé matjé
Nog effe volhouden, en dan huppekee voor even back home. Groeten uit een 'vriesdroog' Nedeerland. Hopelijk dat de nachtvorst voorbij zal zijn, zodat je hier 's-avonds ook lekker buiten kunt zitten.
Mazzel en tot mails
17 April 2008 - 05:13
Vette Bek Herman:
Doe mij maar een frikandel speciaal. -
17 April 2008 - 09:43
Ine Eikhout:
Ha die Theo,
Bedankt voor je mooie kaart, en wat zullen we allemaal blij zijn jou te zien swingen op 30 april bij de Tabaksplant, want ik neem aan dat je daar de tijd hebt genomen om een danscursusje te volgen. Een mooie danspartner heb je al in de vorm van een aap heb ik gelezen. En op de foto kon ik zo gauw niet niet of het een mannetjes of vrouwtjes aap is maar dat moet je maar op de koop toenemen.
Ik heb al die tijd goed voor Mary en Sophie gezorgd op het zwembad, maar ja nou is onze Mas geslaagd voor zijn diploma dus nou moet ze het even zonder mij doen, maar ze heeft het al zo goed gered dat die paar weekjes ook nog wel kan. Maar we wachten met spanning af op je thuiskomst. Heel veel liefs van fam. Eikhout. Hou je taai (zei mijn vader altijd) x -
17 April 2008 - 12:01
Marcel:
Moet de gij zeggen over die aap. Oorspronkelijk komt er hier in Den Bosch ook niemand uit Druten, maar we hadden er wel een.
Groetjes -
17 April 2008 - 12:29
Alfred J. Kwak:
zal die aap wel blij zijn eindelijk een soortgenoot gevonden te hebben. Hij kwam een druppel later hè? -
17 April 2008 - 21:55
Vette Bek Herman:
doe mij nog maar een frikandel speciaal.
18 April 2008 - 19:51
Lompertje:
en een frietje stoofvleesshh, ...wijf -
19 April 2008 - 06:29
Noud :
met voetbal ben ik keeper vorgekeer 6 0
gewonen en ik was de keep xxx noud
19 April 2008 - 08:54
De Pepper:
he theo ik had vorige week een ritje naar sint maarten, maar kon jou niet vinden. of was het nou sint maartensdijk? dat kan het ook geweest zijn.wan gezever wah. ben je al bij lolo's wezen eten hebben ze goeie vlees.nou ga je hangen en tot laturrrrrrrrrrrrrrr -
20 April 2008 - 18:29
Budje:
Hoi Tjarro Maroo.
Mazzel dat Bokito de bananen niet kwam jatten!!! Trouwens zijn broertje Bi-kito is ook niet mis, die neemt ook mannen te grazen!!!
Grrrrroetjes,
Budje -
22 April 2008 - 08:08
Hann,sof,mary:
het aftellen kan beginnen, nog 96 uur. -
23 April 2008 - 07:30
De Ruijsjes:
Beste Theo,
Bijna is het dan zover, een tussenstop thuis. Een hele goede reis en tot binnenkort.
Groetjes -
23 April 2008 - 16:32
Mirthe:
hallo Theo,heejo Theo,
ik vind jou aap zoooo leuk dat ik keihard moest lachen.Heb je nog mooie krullen?
Ik fin jouw lief ,heel erg en ik heb je gemist.Veel plezier in hut vliegtuig en dat was het,daaaag Mirthe en Huntje -
23 April 2008 - 16:34
Tonnie De Bok En De :
Heej Theo,
nu schiet het echt op!Goeie reis en we kijken naar je uit!
Goede reis, veel groeten